Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Подарували життя лісу!

10 285 сіянців лісових культур висаджено у Любецькому лісництві ДП "Чернігівський лісгосп" на площі 1.8 га у кварталі 105 виділ 8.1. Екологічний захід проходив 12 жовтня у рамках кампанії "Створюємо ліси разом!".
Створювали ліси разом у дружній та злагодженій атмосфері представники Чернігівської облдержадміністрації спільно із заступником голови, депутатом облради Дмитром Івановим, екологи Департаменту екології та природних ресурсів ОДА під керівництвом директорки Катерини Сахневич та лісівники Державного підприємства "Чернігівське лісове господарство" - разом із головним лісничим Володимиром Єленичем та лісничим Любецького лісництва Василем Пушком.
Власне, метою програми Президента України "Зелена країна" та Всеукраїнської акції Держагенства лісових ресурсів "Створюємо ліси разом" є поширення знань про ліси та їх важливість, масштабне збільшення лісистості у кожному регіоні нашої країни та підвищення екологічної свідомості громадян. Цьогорічна еко-акція у рамкам осінньої лісокультурної кампанії проходить із 1 жовтня до 30 листопада.
Перед початком відповідальної справи відновленя лісу для всіх учасників Акції проведений майстер-клас а також розповів про технологію створення лісових культур.
"Загалом ми робимо спільну справу для майбутніх поколінь: для безпечної екосистеми, для функціонування різних галузей економіки, для наповнення місцевих бюджетів, для примноженя оштаних зелених лісів!" - переконані у лісгоспі.
Тож лісівники щиро дякують усім за підтримку, хто посадив своє дерево та приєднався до екологічної акції.
Бережіть ліс! Створюємо ліси разом! Творимо майбутнє разом!
За інформацією ДП "Чернігівський лісгосп"