Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


З НОВИМ 2020 РОКОМ!

Дорогі колеги, ветерани лісового господарства
і юні вихованці учнівських лісництв, шановні земляки!

Ось і минає рік 2019-й: на порозі наших домівок, всієї України і рідного Придесення постає новий, 2020-й рік, а разом із ним і світле свято Різдва Христового.

Від імені керівництва Чернігівського ОУЛМГ сердечно вітаю майже тритисячний колектив лісової галузі Сіверського краю з Новим роком і Різдвом Христовим! Палко зичу кожному з Вас, Вашим родинам, а також шановним ветеранам лісівничої галузі і юним ентузіастам учнівських лісництв, щоб 2020-й став роком звершень всіх наших надій і сподівань, а головне – з добрим здоров’ям, з нев’янучою енергією, в родинній злагоді і під мирним небом так само сумлінно потрудитися і в прийдешньому році на благо рідних лісів Чернігівщини.

Нехай нелегким і вкрай складним за податковими навантаженнями на галузь видався рік минулий, але завдяки вашій, колеги, сумлінній праці, ініціативі в пошуку резервів, професійному хисту, організаторській кмітливості підприємства управління, їхні структурні підрозділи домоглися і за складних кліматичних умов виконання планових завдань. Завдяки цьому забезпечені багатомільйонні відрахування до бюджетів усіх рівнів та Пенсійного фонду, підтримка Збройних сил України, реалізація соціальних програм, стрижнем яких є турбота про кожного працівника галузі, його робоче місце, гідний заробіток, належні умови продуктивної праці та відпочинку.

Але в прийдешньому році слід не лише не здати наших позицій, а й зробити енергійний крок вперед, щоб домогтися вагоміших результатів і тим самим вберегти галузь і трудові колективи від занепаду. Твердо переконаний: лісівники Чернігівщини здатні забезпечити галузі ефективний розвиток й економічне зростання!

Добра всім і великого щастя, дорогі колеги і друзі!
З Новим роком і Різдвом Христовим, дружний колективе лісівників Сіверського краю!
Хай те, що за мету поставили, обов’язково здійсниться!

З глибокою вдячністю і найщирішими побажаннями
Олександр ЗІНЧЕНКО,
начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства