Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Вітання з Днем працівника лісу

Дорогі лісівники та ветерани лісової галузі! Шановні жителі Чернігівщини!

Від усього колективу підприємства прийміть щирі вітання з Днем працівника лісу!

Професійне свято лісівників, яке відбудеться вже цієї неділі, - це ще одна можливість нагадати всій Україні про важливість обраної справи.

Ліси і земля - це найцінніші ресурси нашого регіону та держави в цілому. А лісовий комплекс є вагомим сировинним джерелом, потужним екологічним щитом.

Працівники лісу роблять все необхідне для розвитку економіки регіону, зміцнення рідної землі. Лісівники оберігають державний лісовий фонд, забезпечують вітчизняного товаровиробника сировиною, постійно підвищується ефективність і рентабельність лісогосподарського виробництва.

Охороняти природу - значить охороняти Батьківщину. Наші лісівники боронять кордони держави і на мирній території, і на буремному Сході. Тому дбайливе ставлення до лісу, як до безцінного національного надбання – обов’язок не тільки професіоналів, а й суспільства, тому що це природне багатство служить усім людям.

З нагоди свята дозвольте подякувати Вам, шановні лісівники, за самовіддану нелегку, проте надзвичайно важливу працю.

Бажаю усім миру та єдності, міцного здоров’я та особистого щастя, родинного затишку і подальших трудових звершень у благородній та корисній для людей справі.

З повагою та найкращими побажаннями, директор ДП "Чернігівський лісгосп" Юрій Ревко