Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


На зелені свята – у Карпати

Гори, густі смарагдові ліси, непрохідні скелясті доріжки, холодні стрімкі води, унікальна природа, неповторний колорит. Все це можна сказати про невеличку мандрівку лісівників Чернігівщини на Івано-Франківщину. Туристичні маршрути нашої рідної землі безумовно варто вивчати.
Знайомство із величними Українськими Карпатами проходило на Трійцю. Подорож дружнього колективу ДП «Чернігівський лісгосп» та представників обласного управління лісового та мисливського господарства стала можливою завдяки підтримці Чернігівської обласної профспілки лісівників.
В насиченій та цікавій програмі – Музей «Тіні забутих предків», знайомство із місцевими автентичними музичними інструментами, сплав по гірській річці Чорний Черемош, прогулянка по стежці Довбуша, повноводний каскадний водоспад Пробій, підкорення вершини в Яремча – гори Маковиця… Це лише частинка гуцульських родзинок, з якими вдалося познайомитися.
Попереду – підкорення нових вершин у щоденній праці, нові виклики та можливості. Любіть Україну, відкривайте для себе нові куточки в серці нашої багатогранної землі, лісів, степів, вивчайте історію та природу рідного краю.
За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»