Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Лісівник - це не лише професія, а й покликання!

20 вересня - професійне свято працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України.
Лісівники - це професіонали своєї справи, які не бояться труднощів і завжди стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, тому справедливо заслуговують на повагу. Працівників лісової галузі об‘єднує одна важлива справа - турбота та збереження природного багатства.
З нагоди професійного свята працівників лісової галузі сьогодні у Державному підприємстві «Чернігівське лісове господарство» відбулися святкові заходи.
Привітати трудовий колектив завітав
голова Чернігівської районної державної адміністрації Сергій Журман.
«Робота працівників лісового господарства складна і відповідальна. Державне підприємство «Чернігівське лісове господарство - це один із взірцевих підприємств, які виконують важливу справу - наповнюють бюджет об’єднаного Чернігівського району. Ми повинні робити все можливе, щоб примножити якісні лісові насадження та попередити порушення лісового законодавства,»- сказав Сергій Журман, засвідчуючи свою підтримку і лісовій галузі в цілому, і ДП «Чернігівський лісгосп».
Із привітальними словами до трудового колективу звернувся головний інженер Михайло Полубень та головний лісничий Вадим Фесюн.
Підсумували результати роботи колективу лісгоспу, наполегливу та напружену щоденну працю, з якої проростають зерна успіху.
За вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу працівники підприємства отримали нагороди:
Грамоту Державного агенства лісових ресурсів - головний інженер Михайло Полубень.
Подяку Голови Державного агенства лісових ресурсів України - лісничий Любецького лісництва Василь Пушок.
Грамоту Чернігівської районної адміністрації - начальник відділу лісосировинних ресурсів Юлія Коптель.
Подяку Голови Чернігівської районної державної адміністрації - помічник лісничого Пакульського лісництва Микола Горілко.
Грамоту ДП "Чернігівський лісгосп" - інженер лісового господарства Анатолій Зволь.
Подяку директора ДП «Чернігівський лісгосп» - інженер лісового господарства Роман Маковій Роман Миколайович.
Від профкому лісового господарства працівники підприємства отримали цінні подарунки з нагоди професійного свята.
Лісівники – це люди, що працюють за покликом серця! Це професіонали, які в складних, екстремальних умовах зберігають і примножують лісові багатства України, невтомною працею створюють десятки тисяч гектарів нових лісів, мужньо протистоять лісовим пожежам і захищають лісові угіддя від шкідників та браконьєрів!
Тож щиро вітаємо всіх хто своєю працею і турботою сприяє сприяє збереженню та примноженню лісу, хто любить ліс та не байдужий до проблем лісового господарства!
Зі святом ветеранів та працівників лісової галузі! Прес-служба ДП "Чернігівський лісгосп"