Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Конференція первинної профспілкової організації Чернігівського держлісгоспу

6 березня об 11.00 в адмінприміщенні ДП «Чернігівський лісгосп» була проведена Конференція первинної профспілкової організації Чернігівського держлісгоспу. Присутні були 37 членів профспілки, які були делеговані підрозділами на участь в Конференції. Із запрошених гостей була присутня голова обласної професійної спілки працівників лісового господарства Кудласевич Н.М.
На конференції було заслухано доповідь директора ДП «Чернігівський лісгосп» Ревка Ю.А. про роботу лісгоспу та фінансовий стан за 2018 рік, а також, він звернув увагу на проблеми сьогодення і окреслив завдання на 2019 рік.
Було заслухано співдоповідь голови первинної профспілкової організації Паніматченко І.В., в якій було відображено звіт про роботу профкому за 2018 рік та узагальнено зміни, які вносяться до Колективного договору на 2019 рік. А казначей ППО Кириченко Т.О. звітувала про виконання кошторису за 2018 рік та складений 2019 рік.
Крім того виступили лісничі Пакульського лісництва – Шульга А.В. та Березнянського лісництва – Корогод А.О., які висвітлили роботу лісництв за 2018 рік і озвучили завдання на 2019 рік. 
Головний лісничий Фесюн В.М. зупинив увагу присутніх на проблемних питаннях, зокрема на самовільних рубках, а головний інженер Полубень М.В. - на проблемних питаннях, що стосуються заготівлі та реалізації лісопродукції.
Підсумки підвела голова обкому профспілки Кудласевич Наталія Миколаївна, яка зазначила, що робота в 2018 році колективом проведена значна, досягнуто гарних показників і побажала успіхів в 2019 році.