Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


ГОРОДНЯНСЬКІ ЛІСІВНИКИ -- КРАЩІ!

Нещодавно на засіданні колегії обласного управління лісового та мисливського господарстів було оголошено переможця змагань серед лісогосподарських державних підприємств області. Ним став колектив ДП «Городнянське лісове господарство».
Його директор – Сергій Аніщенко, продовжувач сімейної династії лісівників. Його батько Михайло Климович 17 років очолював Новоборовицьке лісництво в сусідньому Сновському районі й нині продовжує там трудитися помічником лісничого. Він передав сину любов до лісу, який дає силу й енергію і є безцінним багатством нашого Полісся.
У ДП «Городнянське лісове господарство», яке очолює Сергій Аніщенко, дбають про масштабне відтворення лісів, нарощування обсягів заготівлі якісної деревини і, головне – про людей, які трудяться в колективі
--Наші люди роботящі, відповідальні. Але працювати на користь держави часто перешкоджають новації в законодавстві. То псевдоекологи з’являються, які забороняють рубку лісів, то зміни до законів затверджують, які не дають розвиватися лісогосподарській галузі, -- каже директор. – А якщо раціонально й ефективно підходити до роботи з лісом, можна підняти економіку країни завдяки багатству, яке дає нам сама природа. І тоді молодь не шукала б заробітків за кордоном, а залишалася працювати в Україні.
Нагадаємо, що Сергій Аніщенко був обраний депутатом новоствореної Городнянської об’єднаної громади. Відтепер його здібності керівника й організатора послужать не тільки конкретному підприємству, а й усім жителям громади.