Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Дружній футбольний турнір лісівників

Заряджені драйвовою, позитивною енергією та боротьбою за перемогу лісівники вже вдруге боролися за дружній кубок із міні-турніру з футболу. Чотири команди представляли свої організації – держпідприємства Ніжинське, Прилуцьке, Семенівське та Чернігівське лісові господарства.
Захід відбувся за ініціативи та підтримки обласної Профспілки працівників лісового господарства. Приймало учасників змагання гостинне Ніжинське лісове господарство, 11 червня в місті Ніжин.
Кубок першості переконливо вибороли господарі поля - команда ДП «Ніжинський лісгосп». Власне, у змаганнях представники кожного лісгоспу показали впевненість, спритність та енергійність.
Позмагатися із витривалості та професійності не лише в лісі, а й на футбольному полі, дружно поспілкуватися. Метою традиційних спортивних змагань є популяризація міні-футболу, активний відпочинок та зміцнення здоров’я співробітників, налагодження дружніх і спортивних взаємовідносин між лісівниками, об’єднання підприємств для спільних досягнень під час щоденної кропіткої праці.
Завдяки випробуванням у спортивних змаганнях, лісівники підтримують командний дух, який і є запорукою успіху! Нових перемог та міцного здоров’я!
За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»