Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


За новорічними ялинками звертайтеся до лісівників

У чернігівських лісівників напередодні свят особливо гаряча пора – настав час масової реалізації новорічних ялинок. У Державному підприємстві «Чернігівське лісове господарство» виростили на спеціальних плантаціях достатню кількість новорічних ялин та сосен, щоб забезпечити в повній мірі потреби населення.

Заготівля їх здійснюється відповідно до попиту громадян.
Ціни на ялинки та сосни стартують від 120 гривень. На сьогодні вже реалізовано підприємством близько однієї тисячі дерев.

Справжній ажіотаж цими днями проходить біля адміністративної будівлі ДП «Чернігівський лісгосп». Хоч погода і не зимова, однак чернігівці строюють святковий настрій самостійно, прикрашаючи домівки лісовими красунями, - ялинками і соснами.

Місця, де можна придбати новорічних красунь: адмінприміщення ДП «Чернігівський лісгосп» (м.Чернігів, вул.О.Молодчого 18), контори Славутицького, Березнянського та Красилівського лісництва.

Сподіваємося на свідомість громадян при придбанні ялинок та просимо при виборі новорічних ялинок звертати увагу на наявність маркування уніфікованими засобами, - - пластмасовими бирками-стяжками або самоклейними етикетками.


ДП "Чернігівський лісгосп"