Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дорогі колеги, ветерани лісового господарства, юні вихованці учнівських лісництв, шановні земляки!

Ось і минає високосний 2020-й рік. Він був вкрай нелегким як для всього суспільства, так і для майже тритисячного колективу лісівників Сіверського краю, котрі сумлінно і самовіддано трудилися в умовах карантинних обмежень, пов’язаних з коронавірусною пандемією, глобальними кліматичними змінами, кризовими негараздами в економіці і соціальній сфері. Та, незважаючи на ці труднощі, лісівники Придесення примножили зелений скарб Поліського краю, забезпечили розвиток лісової галузі, зберегли всі трудові колективи лісгоспів завдяки професійності працівників, їхній організованості і високій відповідальності за майбутню долю нашого українського лісу.

Від імені керівництва обласного управління лісового та мисливського господарства висловлюю глибоку вдячність усім вам, шановні колеги і друзі, як і кожному з ветеранів лісового господарства, кожному з юних ентузіастів учнівських лісництв, де гартується гідна зміна для лісогосподарської діяльності в майбутньому.

Ми всі, звичайно, трудилися і жили такими ж турботами, як і всі наші співвітчизники – підставляли вірне товариське плече в боротьбі з лісовими пожежами в Житомирській і Луганській областях, воїнам на ратному полі Сходу України, соціальній сфері міст, сіл і селищ Чернігівщини. Ось тому на виборах до місцевих рад, територіальних громад жителі області виявили високу довіру працівникам лісівничої галузі, обравши їх своїми депутатами.

Так, нелегким був рік, що минає. Тим дорожчими і вагомішими є трудові здобутки, які маємо за підсумками року, тим чіткіше бачаться перспективи нового, 2021 року, який постає на порозі наших домівок разом зі світлим святом Різдва Христового.

Сердечно і щиро вітаю всіх трудівників лісової ниви з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай у кожній родині, в кожному трудовому колективі запанують злагода і добро! Нехай мир повернеться на всі простори нашої Вітчизни, а братерська єдність українців стане запорукою нових здобутків у Новому, 2021 році!

Нехай рідний усім нам батько – Український Ліс – додасть кожному з нас наснаги і мудрості для справді синівських турбот про його майбутнє!

Добра, щастя, міцного здоров’я вам, дорогі колеги, шановні земляки!

Сергій АНІЩЕНКО,
начальник Чернігівського ОУЛМГ