Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


З ДНЕМ ПАМ`ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЕМ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Шановні ветерани, учасники визвольних рухів, жителі Чернігівщини, дорогі лісівники!

 

Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди. Цьогоріч ми зустрічаємо День пам’яті та примирення і 75-ю річницю  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учасники  запеклих боїв, які відстоювали право на свободу і мир  сьогодні з хвилюванням зустрічають сімдесят п’яту весну Великої Перемоги.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому. Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. Ціна Перемоги дуже велика, тому в наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою.

Ми щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги! Це свято ввійшло до наших сердець як символ героїзму і мужності народу, що відстояв мир на землі. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю.

Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній чернігівській родині!

Вічна слава полеглим, честь і слава – живим!

Мирного неба вам та вашим родинам!

 

З повагою директор Державного підприємства

«Чернігівське лісове господарство» Юрій Ревко