Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Володимир Єленич - новий головний лісничий ДП «Чернігівський лісгосп»

Наказом директора Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство», за погодженням із Чернігівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, головним лісничим Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» призначено Єленича Володимира Дмитровича.
Він народився на Вінничині у 1971 році. Має вищу фахову освіту – закінчив Національний аграрний університет, за спеціальністю «Інженер лісового господарства».
В лісовій галузі працює понад 30 років. Свій трудовий шлях розпочав у 1990 році на посаді верстатника Тульчинського лісгопзагу Вінницької області. У сфері державних лісогосподарських підприємств на теренах Чернігівщини працював помічником лісничого Вертіївського лісництва ДП «Ніжинський лісгосп, директором ДП «Остерський військовий лісгосп», лісничим Любецького лісництва ДП «Чернігівський лісгосп». Більше двох років Володимир Єленич був заступником начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
У своїй роботі Володимир Дмитрович керується принципами професійності, сумлінного та відповідального виконання службових обов’язків. Ініціативний, добре розуміє проблеми лісової галузі. У роботі з людьми - чуйний та доброзичливий.
«Ліс - це на лише ресурс, а й основа економічної стабільності регіону, а також запорука його екологічної безпеки. Чернігівське лісове господарство - це найбільше підприємство на Чернігівщині у структурі обласного управління лісового та мисливського господарства, площа лісового фонду якого становить 55 568 га. Тому власне є над чим працювати з метою забезпечення належної охорони державного лісового фонду, підвищення ефективності лісової та господарської діяльності,»- зазначив Володимир Єленич.
Головний лісничий у своїй роботі вбачає найбільш цінні ресурси - ліс та люди, які працюють у господарстві.
Головними завданнями на посаді для Володимира Єленича є покращення лісовідновлювальних робіт, охорона лісових масивів, проведення доглядів за лісовими культурами, попередження
лісових пожеж, а також боротьба із незаконними рубками.
Колектив ДП «Чернігівський лісгосп» бажає Володимиру Дмитровичу успіхів у роботі, сил і натхнення на нові звершення.
Прес-служба ДП «Чернігівський лісгосп»