Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


У ДП «Чернігівський лісгосп» розпочався продаж новорічних ялинок

Свіжозрізані, пухнасті, зелені та ароматні оштатні лісові красуні вже чекають на своїх господарів, щоб створити чудову атмосферу в новорічні та різдвяні свята!
Відсьогодні у конторі Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» розпочався продаж ялинок.
Наша адреса: м.Чернігів, вул.О.Молодчого , 18 – навпроти Національного університету «Чернігівський колегіум» ім.Т.Г.Шевченка, тел. 067 461 62 24, працюємо із 08.00 до 17.00 год.
Відпуск новорічних ялинок та сосен в структурних підрозділах ДП «Чернігівський лісгосп» проводиться за цінами, сформованими лісогосподарським підприємством, з обов'язковим маркуванням пластиковими бирками із штрих-кодом. Номери бирок при їх відпуску відразу заносяться до загального електронного реєстру.
Вартість ялинок на рівні минулого року!
Прейскурант цін із ПДВ на сосну та новорічну ялинку:
- до 1 метра – 120 грн;
- від 1,1 до 1,5 м. – 140 грн;
- від 1,6 до 2,0 м. – 160 грн;
- від 2,1 до 2,5 м. – 220 грн.
Індивідуальні замовлення з відповідними розмірами - за домовленістю.
Місця, де можна замовити новорічні красуні: адмінприміщення ДП «Чернігівський лісгосп» (м.Чернігів, вул.О.Молодчого, 18), контори Славутицького, Березнянського та Красилівського лісництва.
Телефон гарячої лінії підприємства для замовлення лісопродукції або повідомлення щодо фактів незаконних рубок дерев – 067 461 62 24.
З метою попередження та виявлення випадків пошкодження лісових насаджень в передноворічний період проводиться посилене патрулювання лісових масивів. В разі затримання порушник змушений буде заплатити штраф.
Купуйте легальну ялинку, яку дбайливо виростили лісівники, підтримуйте свого виробника!
Прес-служба ДП «Чернігівський лісгосп»