Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Технічна нарада

В ДП «Чернігівський лісгосп» відбулася технічна нарада під головуванням т.в.о директора підприємства-головного лісничого Володимира Єленича. В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів та головні спеціалісти лісгоспу.
Нараду було присвячено обговоренню підсумків роботи у першому півріччі 2021 року та окреслили завдання лісогосподарської та фінансової діяльності підприємства на найближчий період. Під час засідання обговорили підвищення ефективності використання лісосировинних ресурсів, контролю за якістю електронного обліку деревини, забезпечення стабільності показників фінансово-господарської діяльності господарства, реалізації ініціативи Президента “Зелена країна”, посилення контролю за додержанням законодавства щодо охорони лісів та профілактики лісопорушень, захисту лісів від пожеж та шкідників, а також інші важливі питання.
Під час своїх доповідей головні спеціалісти підприємства відзвітували про результати роботи за звітний період. В підсумку, визначені напрямки стосовно покращення роботи підприємства.
За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»