Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ І ВЕТЕРАНИ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА СІВЕРСЬКОГО КРАЮ, ЮНІ ПОМІЧНИКИ, ВИХОВАНЦІ УЧНІВСЬКИХ ЛІСНИЦТВ І ЇХНІ НАСТАВНИКИ!

Знаменно, що саме у світлу пору золотої осені приходить у трудові колективи і наші родини професійне свято – День працівників лісу. Це свято об’єднує людей, відданих обраній професії, рідній природі, усіх, хто до глибини серця вболіває за нинішню і майбутню долю зеленого скарбу Чернігівщини – її лісів, успішний розвиток галузі.

Сердечно вітаю вас, дорогі однодумці і побратими, з нашим професійним святом і щиро бажаю кожному доброго здоров’я, невтомності в праці, нев’янучого натхнення в творчих пошуках задля підвищення рівня ефективності лісогосподарювання, а також злагоди в родинах і мирного неба над рідною Україною!

Пережитий лісівниками Чернігівщини рік був нелегким, тим не менше, він позначений сумлінною працею та вагомими здобутками на всіх напрямках лісовідновлення і лісокористування, енергійним пошуком шляхів реформування галузі, підвищення рівня лісистості краю за рахунок захисту самосійних лісів і заліснення земель, непридатних для сільгоспвиробництва.

Від імені керівництва обласного управління висловлюю за це заслужену подяку всім трудовим колективам державних лісогосподарських підприємств, очільникам територіальних громад, ветеранам лісівничої галузі, членам учнівських лісництв – активним учасникам Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» та інших, які сприяють успішному залісненню країни і нашого Придесення!

Нинішнього року працівники державних лісогосподарських підприємств Чернігівщини відзначатимуть особливу дату – сторіччя від утворення державної управлінської і координаційної структури лісовою галуззю Чернігівщини. Шлях від губернського лісового управління до нинішнього ЧОУЛМГ вивів лісове господарство регіону не лише на новий рівень  лісогосподарювання, а й завжди забезпечував вагомий внесок в економіку і соціальну сферу краю.

Дорогі працівники лісової галузі Придесення! У рік, ознаменований 30-річчям незалежності України, уклінно дякую тим лісівникам, котрі брали участь у бойових діях на Сході України, родинам мужніх воїнів, котрі сьогодні виконують священний обов’язок захисників Вітчизни, і запевняю, що працівники лісівничої галузі і надалі надаватимуть вагому допомогу Збройним силам України, аби гартувалася і зміцнювалася їхня обороноздатність із захисту суверенності і цілісності рідної держави, мирної праці її громадян.

 

Зі святом, з Днем працівників лісу, шановні колеги!

 

Сергій АНІЩЕНКО,

начальник Чернігівського ОУЛМГ