Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Об’єднує спільна справа і… футбол

Драйв, спортивний запал, жага до перемоги та позитивний настрій. Такі емоції супроводжували лісівників, - учасників змагання з міні-футболу, що проходив 22 листопада в місті Ніжин.

Захід відбувся за ініціативи та підтримки обласної Профспілки працівників лісового господарства.

Приймало гостей з усієї області Державне підприємство «Ніжинське лісове господарство».

Професія лісівників потребує фізичної витривалості для роботи в лісі та значного досвіду знання обраної галузі.  Справжній спортивний азарт об’єднав лісівників в змаганнях з міні – футболу, що став уже традиційним.

Шість команд представляли свої організації – Державні підприємства:  Ніжинське, Прилуцьке, Семенівське, Чернігівське лісові господарства, а також Остерський військовий лісгосп та представники Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Важливість працювати у дружній команді була підтверджена у фіналі, де учасники з ДП «Чернігівський лісгосп» вибороли першість та здобули переможний кубок. Загалом впевненість, швидкість та витримка була проявлена у змаганнях кожною командою-учасником з міні футболу.

Такий спортивний захід не лише загартовує працівників лісового господарства, покращує їх фізичну форму, популяризує здоровий спосіб життя, а й об’єднує фахівців різних лісгоспів для спільних досягнень під час щоденної кропіткої праці.

 ДП "Чернігівський лісгосп"