Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


У Чернігівському лісгоспі вдосконалювали знання з питань цивільного захисту

Робота в лісовому господарстві одна із найважчих та небезпечних, а багато посад у цій галузі пов’язані із безпосереднім ризиком для життя і здоров’я.
Надзвичайні ситуації техногенного характеру, пандемії, стихійні лиха, аварії, війна… Щоб уникнути тяжких наслідків, потрібно вміти діяти при виникненні відповідної критичої ситуації. Це можливо лише тоді, коли працівники володіють певним рівнем знань та навичок.
Для підвищення готовності та вдосконалення підготовки сил цивільного захисту до дій в надзвичайних ситуаціях, а також з метою обговорення відпрацювання практичних заходів при можливому виникненні надзвичайної ситуації на підприємстві, в ДП «Чернігівський лісгосп» днями було проведено навчання з цивільного захисту.
Майстер виробничого навчання Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області Сергій Гужер ознайомив апарат підприємства із організацією заходів цивільного захисту, основними завданнями та обов’язками працівників лісгоспу та лісництв, зокрема.
Присутні провели аналіз та оцінку ризиків виникнення надзвичайних ситуацій та заходи щодо їх запобігання, зокрема забезпечення пожежної безпеки на суб’єктах господарювання.
За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»