Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


НАГОДУЄМО ПТАХІВ УЗИМКУ!

Зима – найбільш несприятлива пора року для лісових мешканців та їхніх сусідів з озер, заплавних луків і річок, які через нинішні кліматичні умови залишилися зимувати у нас, на Поліссі.

Враховуючи ці обставини, Державне агентство лісових ресурсів України ініціювало всеукраїнську акцію «Нагодуємо птахів узимку», яка розпочинається 8 грудня і триватиме протягом усієї зими.

Чернігівське обласне управління лісового та мисливського господарства не лише підтримує цю акцію, а й звертається до місцевих органів влади з пропозицією взяти участь у спільному проведенні такого необхідного всеукраїнського заходу. Своє звернення ЧОУЛМГ адресує також мисливським господарствам усіх форм власності, щоб ті не лише долучилися до акції, а й суттєво допомогли кормами під час зимівлі у нас, на Чернігівщині перелітних птахів.

У свою чергу, відповідальність за виготовлення годівниць для птахів лісогосподарські підприємства разом з  учнівськими лісництвами, якими опікуються, беруть на себе.

Державне підприємство "Чернігівське лісове господарство" долучилося до Всеукраїнської акції. Чернігівські лісівники змайстрували будиночки для підгодівлі птахів взимку.

Встановлення годівничок буде проходити у середу 9 грудня в Чернігівському міському парку культури та відпочинку. Початок - 12.00 год.

До акції запрошуються всі бажаючі!

Після встановлення годівничок жителі міста матимуть змогу насипати зерна птахам чи покласти шматочок сала, щоб пернаті друзі мали змогу поласувати смаколиками та зігрітися!

Робімо добро разом!

Прес-служба ДП "Чернігівський лісгосп"