Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


НА КОЛЕГІЇ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА ЙШЛОСЯ ПРО ПІДСУМКИ РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН ТА ОБСЯГІВ ФІНАНСУВАННЯ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ У 2021 РОЦІ

21 січня на засіданні колегії Державного агентства лісових ресурсів України під керівництвом т.в.о. Голови Держлісагентства Юрія Болоховця говорили про стан виконання актів законодавства, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, запитів і звернень народних депутатів України, запитів на публічну інформацію та звернень громадян в Держлісагентстві за 2020 рік. Так завідувач Сектору контролю та звернень громадян Юрій Савченко доповів, що Державним агентством лісових ресурсів України протягом 2020 року проведена значна робота щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
За характером основних питань, що порушувалися народними депутатами у запитах і зверненнях, переважне місце займають питання соціального та економічного характеру. Аналіз тематичного наповнення запитів і звернень народних депутатів України, які надійшли безпосередньо до Держлісагентства протягом 2019-2020 років свідчить про зростання зацікавленості законотворців до питань використання лісових ресурсів, охорони і захисту лісів, юридичних питань лісового господарства, охорони і захисту лісів, використання лісових ресурсів, юридичних питань, про стан довкілля, про товари (роботи та послуги) в лісовому господарстві. Проте слід зауважити, що навпаки спостерігається зниження уваги до питань мисливського господарства.