Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


Має призначення служити державі і лісу!

Учасник бойових дій АТО/ООС Роман Тетерин на 2 роки молодший за Незалежну Україну. Народився на Ріпкинщині Чернігівської області. Працює у рідній громаді, майстром лісу Любецького лісництва Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство».
Разом із побратимами Роман Тетерин захищав воював у гарячі 2014-2015 роки. Під час святкування 30-річчя з нагоди Дня Незалежності у складі військового підрозділу крокував у Києві під час параду та Маршу захисників України.
«Гордість за свою рідну країну, працьовитих і талановитих людей в різних галузях, вдячність – в очах українців, розуміння важливості боротьби за суверенну і вільну Україну. Такі відчуття були, готуючись до військового параду і під час урочистих заходів в День Незалежності,» - ділиться враженнями Роман Тетерин.
Власне, в цілому робота в лісі потребує відповідальності та професійності, - відновлення зелених багатств для майбутніх поколінь, охорона і захист лісу від пожеж, незаконних рубок, шкідників, раціональне і дбайливе лісокористування тощо… Отже, попереду - нові випробування і щоденна клопітка праця.
За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»