Новина

Філія "Чернігівське лісове господарство" державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України"


ДО ЛІСІВНИКІВ ЗА ДЕКОРАТИВНИМ САДИВНИМ МАТЕРІАЛОМ

Головними завданнями лісового господарства є створення, вирощування високопродуктивних, довговічних і біологічно стійких лісових насаджень, а також захист лісу. Серед додаткових напрямків роботи – вирощування та реалізація декоративного садивного матеріалу.

Чернігівські лісівники турбуються про забезпечення населення якісним декоративним посадковим матеріалом, що стане чудовою основою  для створення неповторного ландштафного дизайну прибудинкової території, школи, садочку, підприємства, організації чи благоустрою місцевого парку. Весна – сприятлива пора для озеленення.

У Березнянському та Красилівському лісництвах Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» з 2014 року ефективно функціонують розсадники. Тут лісівники дбало та професійно вирощують декоративні дерева та кущі.

Найбільшою популярністю в населення користуються, — самшит, туя західна і ялівець звичайний та козацький, ялиця біла. Продукція чернігівський лісівників – це висока якість, гарна приживлюваність та доступна ціна. Також лісівники зможуть надати покупцям професійну консультацію по догляду за рослинами.

Більше дізнатися про продаж та асортимент декоративних рослин можна за телефонами: (04622) 3- 21-67, 067 461 62 24.

ДП «Чернігівський лісгосп»